2015. december 12.

Az eseményről:  

“Nem mindent lehet megváltoztatni, amivel szembenézünk. De semmit sem lehet megváltoztatni, amíg szembe nem néztünk vele.”
/James Baldwin/
Az ünnepre készülődésben általában már annyira elfáradunk, hogy sokszor alig marad energiánk saját magunkra, arra, hogy szépségünk hangsúlyozásával szerezzünk örömet szeretteinknek. Ebben szeretnénk segíteni, ha ellátogatsz hozzánk.
Ha nem vagy biztos abban, milyen szín áll jól, milyen anyagokat, eszközöket használj, amikor sminkelni szeretnél, milyen technika illik a te arcodhoz, szemedhez, karakteredhez, akkor itt a helyed.
Mi a jó megjelenés titka? Szoktál tanácstalanul állni a ruhásszekrény előtt, mert fogalmad sincs, mit vegyél fel, és hogyan kombináld a ruháidat? Pálvölgyi Bea ruhatervező
segítségével megtaláljuk a leginkább hozzád illő, legelőnyösebb fazonokat, színeket, kiegészítőket, figyelembe véve testalkatod sajátosságait. Tudnod kell kiemelni, ami szép rajtad, és elrejteni, ami nem annyira vonzó. Ebben segíthet ez a workshop.
Kötetlen csoportos és egyéni beszélgetés ruhákról, kiegészítőkről, divatról, stílusról és arról, ami bennünk rejlik. Közben persze próbálgatás, kísérletezés.
Aki segít megtalálni a stílusod: Pálvölgyi Beatrix ruhatervező (a Twice márka megálmodója).
A foglalkozást Dr. Duba Andrea indítja rövid ismertetővel arról, hogy a ruha jelentést hordoz, kifejezi, milyenek vagyunk, ezért identitásunknak is része. Fontos, hogy megtaláljuk saját
stílusunkat, merjünk hallgatni belső hangunkra, amely elárulja, hogyan tudjuk legjobbankifejezni, mivel érezzük leginkább harmóniában önmagunkat!