2015. DECEMBER 7. – 2016. JANUÁR 15.

 

A kiállításról:

A művészet – örök érték. A művek – korunk maradandó tanújelei. Tekintse meg 2015. december 7-től január 15-ig Bálványos Levente, Haász Kati, Szurcsik József, Stekovics Gáspár, Kopasz Tamás, Csató József, Szemethy Orsi, Mórocz István és Szabó Kristóf műveit a Három Hét galériában! Továbbá a Nyugodt Szív Alapítvány javára : Feledy Gyula Zoltán, Nemes Csaba és Gergely Nóra ajánlotta fel egy-egy alkotását.

Egy helyen láthatók és meg is vásárolhatók a fenti művészek alkotásai!

Kedves közönségünk, látogatóink, művészetkedvelő és műgyűjtő barátaink! A művészet – örök érték. A művek – korunk maradandó tanújelei.

A Három Hét galéria követve évek óta vállalt célját, a mai képzőművészet népszerűsítését és támogatását, ismét kortárs művészek alkotásaiból rendez kiállítást.
Heterogén és széles a paletta, a résztvevő művészek több irányzatot képviselnek. Többeknek neves itthoni és külföldi galériákban voltak-vannak kiállításaik, jelentős kortárs magán és
közgyűjteményekben szerepelnek.
Érdemes tőlük képeket venni nemcsak gyűjtőknek, hanem azoknak is, akik színvonalas műtárgyakat szeretnének a falukon látni.

https://www.facebook.com/events/1119736054705520/

http://www.ujmuveszet.hu/2015/12/nyugodt-szivvel-vegye-meg/